mybabysaurus

Uslovi isporuke za BiH

 

Svi proizvodi koji su prikazani na internet prezentaciji www.mybabysaurus.com su  su unikatni tj. ručno izradjeni domace proizvodnje. 

 

Udjite u nasu novu internet prodavnicu. Kliknite na sliku proizvoda koje želite da kupite i stavite ga u korpu. Ako ste zavrsili sa kupovinom kliknite na korpu da provjerite stanje. Zatim je potrebno da kreirate svoj račun i pri tome ostavite tačne informacije i pri tome se registujete. Nakon vizuelnog ispisa vase adrese nastavljate dalje na dostavu koja se vrsi preko bh pošte. Jedini izbor plačanja za sada je Cash on delivery tj. plačanje po primitku pošiljke. Jako je bitno da potvrdite Vašu narudžbu. Tek tada čemo moći obraditi Vašu narudžbu.

 

Uplate se vrše gotovinom poštaru bh pošte prilikom isporuke na željenu adresu ili uz usmeni dogovor možete izvršiti uplatu u Reiffeisen banci - uplate idu na poslovni broj racuna obrtnicke djelatnosti Babysaurus.

Za područje grada Sarajeva je moguća i kućna dostava ili da lično dodjete i preuzmete Vašu narudžbu u novootvorenoj prodavnici u Mercator centru na Socijalnom. Kontaktirajte nas na naš info telefon.

 

Svi proizvodi kupljeni online se isporučuju već sljedećeg radnog dana, najčešće u roku do 3 dana, a najkasnije u roku od sedam radnih dana.
Ako se i dalje na snalazite savjetujemo da pitanja postavljate na našu mail adresu info@mybabysaurus.com

Ili na info telefon 061/522-327

Adresa prodavnice u Mercator centru u Lozionickoj a adresa proizvodnje Adema Buce 1, Sarajevo.

 

Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Dodatne informacije možete da dobijete na info@mybabysaurus.com


HomeHome

Novi proizvodi

Trenutno nema novih proizvoda

Korpa  

(prazno)